נטחן, נסניף, ונחלוט המון קפה, ונלמד כיצד להפיק את המירב מהציוד הקיים אצלכם בבית-
כדי להוציא קפה בדיוק כמו שאתם אוהבים.
בסדנה נלמד על צורות חליטה שונות שהן לא בהכרח המוכר והטוב- מכונת האספרסו.
על השולחן- מכשירי חליטה שונים שחלקנו לא כ"כ מכירים כגון- קמקס, פילטר נייר, פרנצ'פרס ועוד.
נכיר את סקאלת הטעמים אשר מופקים מן הזנים השונים ומה התנאים המשפיעים עליהם. באמצעות סוגים שונים של קפה ירוק וקלוי, וגלגל צבעוני ומקצועי אשר יעזור לנו לצלול לעומק הניואנסים של הטעמים והארומות.
נבין לעומק למה רמת הטחינה כ"כ חשובה לנו ואיך היא תשפיע על אותה צורת חליטה, נחלוט שני זנים של קפה בצורות החליטה השונות ונעמוד על הבדלי הטעמים.
אם אתם רוצים להבין לעומק את המשקה המופלא הזה, שבלעדיו לא פותחים את היום, לא שורדים את אחר הצהריים, לא מתחילים ישיבה, דייט, לימוד למבחן או אימון.
אם בא לכם לשתות מלא קפה, או סתם לקשקש עליו, לבד, עם בן/בת זוג או עם כל החברה…
אם אתם, חיים ונושמים קפה או חדשים בתחום הקפה ורוצים גם להתמכר או רוצים לחגוג – מסיבות רווקים/רווקות, ערבי צוות, ימי גיבוש בעבודה
אצלינו בבית הקלייה בקיבוץ מחניים, 'קפה מושיץ' בוויז.
משך הסדנה – בין שעה וחצי לשעתיים.