₪50.00 – ₪190.00
אתיופיה יירגשף דומרסו (תת אזור) נטורל פרוסס
עיבוד יבש GR1 עם ציון 86
גדל בגבהים בין 1800-2250 מטר מעל פני הים
שיטת עיבוד- יבש , הקפה נקטף ומיובש עם הקליפה שלו על מיטות מוגבהות למשך 15-20 יום.
תהליך זה מדגיש את טעמי הפירות והיין בקפה
הקפה נקלה בקלייה בהירה, לקפה ארומה פרחונית ומתוקה של יסמין ולבנדר עם טעמים עיקריים של פירות יער, נקטרינה ומנגו
חמיצות פירותית עדינה ומתוקה עם אפטר טייסט ארוך ונוכח
מומלץ מאוד לחליטת פילטר (V60) וחליטת קולד ברו